top of page

│BRÖLLOP│

Nedan listas information kring hur livemusik kan tillföras till ert Bröllop. Allt från upplägg, helhetslösningar och tidigare erfarenhet Biim har av att bidra med livemusik till bröllop. Har du fler frågor gällande priser eller annat som inte besvaras nedan tveka inte på att höra av dig per telefon eller mail för att boka in ett kostnadsfritt planeringsmöte.

│Livemusik till Bröllopet│

Tillsammans med era önskemål och förväntningar kommer Biim göra sitt yttersta för att skapa en positiv och romantisk stämning. Musiken som ni, eller Biim, väljer kommer bli personligt tolkat just för att er dag ska bli unik och speciell. Dom senaste 7 åren har Biim varje år bidragit med musik till flertalet bröllop på olika sätt; under vigseln, minglet, bröllopsfesten, efterfesten, psalmer med mera. Hon har en mångårig erfarenhet av musikalisk underhållning på bröllop och räds inte för att gå utanför den vanliga boxen. Tillsammans kommer ni fram till ett bra upplägg som passar er, Biim bollar gärna idéer med er över ett kostnadsfritt bokat planeringsmöte.

Alla konstellationer som ingår i tjänsten Livemusik är tillgängliga för bokning och det går att kombinera dessa beroende på tillfälle under bröllop. Exempelvis; Solo-sång under vigseln, en form av duo under minglet och coverband under festen. Möjligheterna är oändliga och inga önskemål är för stora- Biim kommer göra vad hon kan för att er dag ska bli allt det ni önskar. 

C56B3ABD-0E64-45EA-AB31-E92AF60D7E23.JPG
10271476_811830548882411_674853901778717

Foto: Eric Radstam

Foto: Johan Robertsson

│Upplägg│

Bröllopsspelning

Om ni önskar livemusik till ert bröllop, med personligt tolkade låtar, ett anpassningsbart upplägg och repertoar kan Biim hjälpa er med det. Biim är med er från första stund och bollar gärna idéer kring det musikaliska upplägget, allt från musiken under vigseln, till minglet, till festen, till efterfesten... med mera. Uppläggen för en bröllopsspelning ser alltid olika ut, tillsammans med Biim hittar ni det upplägg som passar just er.

Biims största prioritet är att nå era önskemål och förväntningar, vänligen kontakta henne för priser, upplägg och för att boka in ett kostnadsfritt planeringsmöte via telefon, mail eller kontaktsidan här.

Helhetslösningar

Biim erbjuder smarta helhetslösningar för att ni som par inte ska behöva göra allt extraarbete runt omkring. Biim har tillgång till mindre och större ljudsystem; anpassat efter inom eller- utomhusmiljö, lokal, tillfälle och konstellation. Ni kan boka Biim med kort varsel eller max ett år i förväg. Värt att nämna är att ni kan kombinera dom olika konstellationerna under dagen beroende på vad ni vill ha ut av varje tillfälle. 

Exempel på helhetslösningar:

 • Vigsel
  Två låtar under vigseln, valda av er eller handplockade från Biims anpassade bröllopsrepertoar.
  - Eventuella psalmer spelade av Biim (eller vald konstellation). 
  - Ljudsystem medtaget av Biim, beroende på miljö, lokal och konstellation.

   

 • Mingelspel när gäster anländer till festplatsen.
  - Valfri speltid. 
  - Anpassad repertoar enligt önskemål eller egen från Biim.
  - Ljudsystem medtaget av Biim, beroende på miljö, lokal och konstellation.

   

 • Bakgrundsmusik
  - Valfri speltid. 
  - Anpassad repertoar enligt önskemål eller egen från Biim. 
  - Ljudsystem medtaget av Biim, beroende på lokal och konstellation. 
  - Volym, repertoar, konstellation anpassat efter att vara i bakgrunden.

   

 • Bröllopsfesten
  - Valfri speltid, exempel: 3x45 minuter med två pauser, 2x45 minuter med en paus.
  - Anpassad repertoar enligt önskemål eller egen från Biim. 
  - Ljudsystem medtaget av Biim, beroende på miljö, lokal och konstellation.
  Soundcheck och uppriggning av utrustning sker dagen innan eller en timme innan vigseln.

Specialskrivet alster till er dag

Har du drömt om att få spela upp en specialskriven låt till din kära eller kanske har ni båda tankar kring att skapa ett alster tillägnad just er dag och kärlek? Biim hjälper gärna till med att specialskriva en låt till er vigsel, som blir eran. På egen hand, med endast direktiv från dig/er eller tillsammans med dig/er.

 

Biim hjälper gärna till med att slutföra en redan befintlig text och förvandla den till en färdig låt.

Planeringsmöte

Samarbetet påbörjas med ett kostnadsfritt planeringsmöte, där du och Biim bekantar er med varandra och går igenom förväntningar och specifika önskemål. 

Du kan boka ett kostnadsfritt planeringsmöte via telefon, mail eller kontaktsidan här.

Sunflower_Banner.png
bottom of page