top of page

│DOP│

Nedan listas information kring hur livemusik kan tillföras till Dopet. Allt från upplägg, helhetslösningar och tidigare erfarenhet Biim har av att bidra med livemusik till dop. Har du fler frågor gällande priser eller annat som inte besvaras nedan tveka inte på att höra av dig per telefon eller mail för att boka in ett kostnadsfritt planeringsmöte.

│Livemusik till Dopet│

Till ert dop väljer ni valfritt antalet låtar samt vilka ni önskar att Biim ska göra en personlig tolkning på. Till tidigare dop har Biim specialskrivit låtar som ni även kan välja fritt ifrån- eller helt enkelt beställa en egen specialskriven låt. 

Dom senaste 7 åren har Biim bidragit med sin sång och sitt gitarrspel till dop runt om i Sverige. Hon har tillfört livemusik under dop som varit i familjens trädgård eller i kyrkan. Vid flera tillfällen har Biim stått som sångerska under dom valda psalmerna, både som solosångerska till orgeln eller själv med sin gitarr. Hennes största prioritet är att skapa en genuin och naturlig stämning, hon vill möta era förväntningar och räds inte för att gå utanför boxen. Kontakta Biim idag för att boka in ett kostnadsfritt planeringsmöte med frågor och funderingar via mail, telefon eller kontaktsidan här.

38136C25-CD49-4D00-9088-1226B3D6CBA8.JPG
BB027EC1-31C5-4862-93F5-239EADD3A43E.JPG

Foto: Nathalie Lennholm

Foto: Nathalie Lennholm

│Upplägg│

Dopspelning

Om ni önskar musik till ert dop kan Biim hjälpa er med det. Ni väljer antalet låtar samt vilka, Biim kommer göra sitt yttersta för att göra en personlig och unik tolkning.

Biims största prioritet är att nå era önskemål och förväntningar, vänligen kontakta henne för priser, upplägg och för att boka in ett kostnadsfritt planeringsmöte via telefon, mail eller kontaktsidan här.

Helhetslösningar

Biim erbjuder smarta helhetslösningar beroende på utom eller- inomhusmiljö, lokal och konstellation. Biim har tillgång till mindre och större ljudsystem. 

Du kan även boka Biim som bakgrundsmusik till fikat efter dopet.

Specialskrivet alster till ert dop

Till ert barns döpelse kan ni välja att få en visa specialskriven. Biim skriver texter på både svenska och engelska, ni är varmt välkomna att beställa ett verk tillägnat ert barn. 

Om ni redan har en befintlig text hjälper Biim gärna till med melodi och vackra ackordföljder på gitarr.

Planeringsmöte

Samarbetet påbörjas med ett kostnadsfritt planeringsmöte, där du och Biim bekantar er med varandra och går igenom förväntningar och specifika önskemål. 

Du kan boka ett kostnadsfritt planeringsmöte via telefon, mail eller kontaktsidan här.

Sunflower_Banner.png
bottom of page