top of page

│FEST│

Nedan listas information kring hur livemusik kan tillföras till Festen. Allt från upplägg, helhetslösningar och tidigare erfarenhet Biim har av att bidra med livemusik till Festen. Har du fler frågor gällande priser eller annat som inte besvaras nedan tveka inte på att höra av dig per telefon eller mail för att boka in ett kostnadsfritt planeringsmöte.

│Livemusik till Festen│

Det är totalt omöjligt att inte slå klackarna i taket eller dansa på bordet när livemusik finns på festen. Det bidrar med en hög energi, partystämning och glädje. Biim har tidigare bidragit med livemusik på privata fester, företagsfester, födelsedagsfester, årsstämmorinflyttningsfester, bröllopsfester med flera. Alla konstellationer är bokningsbara för detta ändamål och konstellationerna har erfarenhet av tidigare nämnda evenemang. 

 

Biim bidrar med en positiv stämning, pratar med publiken mellan varje låt och känner av vad publiken kan tänkas vilja ha för låt härnäst. Hon är inte rädd för att blanda genres i sin repertoar och prioriterar scennärvaro och publikkontakt högt. Du kan specialbeställa en repertoar till din fest eller så går du och Biim igenom tillsammans vilken känsla som ska avspeglas i repertoaren och anpassar den därefter. Inga önskemål är för stora eller för små, du kan skräddarsy detta hur du vill. Tillsammans kommer Biim och du fram till ett passande upplägg.

IMG_6584_edited.jpg
22F5F7EF-CCA6-4E87-AF5A-ACAC78FCD36D.jpe

Foto: Johan Robertsson

Foto: Roger Schwalbe

│Upplägg│

Festspelning

Om du önskar livemusik för att toppa feststämningen till ditt kalas kan Biim hjälpa dig med det. Alla Biims konstellationer har tidigare erfarenhet av festspelningar och har redan ordnade repertoarer för olika tillställningar. Självklart kan ni tillsammans skräddarsy repertoaren så att det passar just dina gäster och ditt evenemang. 

Det går även att kombinera ett livemusikquiz och livemusikspelning. 

Biims största prioritet är att nå dina önskemål och förväntningar, vänligen kontakta henne för priser, upplägg och andra frågor via telefon, mail eller kontaktsidan här.

Helhetslösningar

Biim erbjuder smarta helhetslösningar för att du som bokare och arrangör inte ska behöva göra allt extraarbete runt omkring. Biim har tillgång till mindre och större ljudsystem; anpassat efter lokal, tillfälle och konstellation. 

Biim hjälper gärna till med digital marknadsföring beroende på om ditt evenemang är offentligt eller inte. 

Planeringsmöte

Samarbetet påbörjas med ett kostnadsfritt planeringsmöte, där du och Biim bekantar er med varandra och går igenom förväntningar och specifika önskemål. 

Du kan boka ett kostnadsfritt planeringsmöte via telefon, mail eller kontaktsidan här.

Sunflower_Banner.png
bottom of page