top of page

│KONFERENCIER│

Nedan listas information kring vad tjänsten konferencier omfattar. Allt från upplägg, helhetslösningar och tidigare erfarenhet Biim har som konferencier. Har du fler frågor gällande priser eller annat som inte besvaras nedan tveka inte på att höra av dig per telefon eller mail för att boka in ett kostnadsfritt planeringsmöte.

│Biim som konferencier│

Första gången Biim var konferencier var hon 10 år och gick i fjärde klass. Biim fick en försmak på rollen som konferencier och tog sig an uppgifterna väl redan då. Under åren har Biim varit presentatör under mindre evenemang så som ungdomskonserter på dom lokala musikcaféen Grand och Genomfarten i Uppsala. Hon har även varit konferencier på jazzklubbarna The JazzPool och The Pipe vid flertalet tillfällen. Några år senare var hon konferencier under Uppsalas Jazzfestival för unga, fyra år i rad samt på föreställningen Uppsala Musikskolas Melodifestival på Uppsala Konsert och Kongress.

 

Som konferencier är Biim lyhörd, avkännande och anpassar sig lätt; allt för att förstå och kunna bilda en relation med publiken. Hon är fylld med energi och positivitet för att kunna föra föreställningen framåt i en glädjande anda, med målet att kunna ta publiken till rätt sinnesstämning. Biim är en mycket engagerad talare och har en förmåga att skapa en trevlig och entusiastisk helhetsupplevelse för gästerna i publiken.

620E2FEF-8D8D-4073-AA61-C758D000EB5D_edi
4ABAD1DE-EF29-4821-8F9A-50655EBCCA2B.JPG

Foto: Palli Kristmundsson

Foto: Bo Frick

│Upplägg│

Konferencier

Behöver du en stämningshöjare, en naturlig publikkännare och någon som för eran tillställning framåt? Boka Biim som er konferencier. Tillsammans går ni igenom programmet för evenemanget och Biim hjälper gladeligen till med detaljer och förberedelser innan tillställningen äger rum. 

Självklart anpassar sig Biim efter era preferenser och önskemål, denna tjänst går att skräddarsy hur man vill, allt för att det ska passa ert evenemang.  

Helhetslösningar

Biim har tillgång till egen utrustning om ni saknar. Ett högtalarsystem, tillhörande sladdar samt mikrofon- Det enda ni behöver stå för är ett eluttag. Allt för att det ska vara så smidigt som möjligt för er att boka Biim.

Biim hjälper även gärna till med digital marknadsföring om så önskas beroende på typ av evenemang. 

Vänligen kontakta Biim för priser, upplägg och andra frågor via telefon, mail eller kontaktsidan här.

Planeringsmöte

Samarbetet påbörjas med ett kostnadsfritt planeringsmöte, där du och Biim bekantar er med varandra och går igenom förväntningar och specifika önskemål. 

Du kan boka ett kostnadsfritt planeringsmöte via telefon, mail eller kontaktsidan här.

Sunflower_Banner.png
bottom of page