top of page

│LIVEMUSIK│

Det finns inte något tillfälle där livemusik inte passar in, vare sig det är med endast en gitarr och sång, ett stort band eller en duo. Det känns mer genuint och bidrar till att stämningen och energin i ett rum alltid landar på toppen. Nedan listas dom tillfällen Biim kan erbjuda livemusik, du kan även läsa mer om dom olika konstellationerna hon erbjuder. 

Vilket tillfälle du än önskar livemusik så är Biims största prioritetet att du ska bli nöjd, hon tar dina önskemål på högsta allvar och anpassar livemusiken och det praktiska därefter. Tillsammans kommer ni fram till ett bra pris och upplägg, som passar båda parter. Tveka inte på att kontakta Biim för att boka in ett kostnadsfritt planeringsmöte med dina frågor och funderingar, via telefon eller mail.  

Samtliga konstellationer har tillgång till helhetslösningar med ljudsystem, digital marknadsföring och annat praktiskt som kan tänkas behövas.

│KONSTELLATIONER│

Solo

72340155-4298-49D3-A8F5-CA5522547F13_edi

Biim går att boka som solo artist, trubadur och sångerska. Tillsammans med sin gitarr, eller utan. Till vilket evenemang och tillfälle ni än önskar. 

Piano och- sångduo

IMG_6919.jpg

Denna duo består av Daniel Lantz på piano och Biim Frischenfeldt som vokalist. Tillsammans spelar dom allt från eget material till moderna och äldre covers.  

Trubadurduo

0E9F7795-F8E4-48A1-9DC7-CD94B2D11AFD%202

Denna trubadurduo består av Filip Killander (Filips hemsida) och Biim Frischenfeldt. Tillsammans skapar dom en festlig stämning och varm energi vart som helst du önskar en trubadurduo. 

B3F5D5E1-1DDE-4D49-A5FE-072A1BF97365%202

Coverband

Till evenemanget där det önskas partystämning kan du boka detta coverband. Bestående av trummor, bas, piano och sång. Repertoaren anpassas efter dina önskemål samt energin hos publiken.

│TILLFÄLLEN & EVENEMANG│

Fest

Livemusik till minglet, eller mot kvällen för att slå klackarna i taket? Det går att boka vilken konstellation som helst till er fest, inga önskemål är för stora eller för små- Biim erbjuder praktiska helhetslösningar så att du befrias från det tråkiga jobbet och får avnjuta musiken istället. En repertoar som är anpassad efter dig och dina gäster. 

Du kan läsa mer om denna tjänst här.

Live musikquiz

Att sammanfläta livemusik och frågesport är något som bidrar med teamanda samtidigt som det är väldigt roligt. Dom flesta musikquiz är direkt tagna från Google med låtar direkt från Spotify. Daniel Lantz och Biim har satt ihop flera livespelade musikquiz, med olika svårighetsnivåer och fyndiga frågor. 

 

 

Du kan läsa mer om denna tjänst här.

Bröllop

Levande musik till bröllopet skapar en varm och genuin känsla, ni kan boka vilken konstellation som helst- till vigseln, minglet och festen.

Självklart kan denna tjänst anpassas efter era önskningar, allt för att göra er dag minnesvärd och unik just för er. 

 

 

 

Du kan läsa mer om denna tjänst här.

Privatspelningar

Med hänsyn till Covid-19 och konsekvenserna av viruset har Biim utvecklat konceptet Privatspelningar. Det är en tjänst som fungerar som vanlig underhållning men i ditt hem, eller utanför din balkong. Det är en intim livekonsert mellan Biim och dig. Inga folksamlingar eller nära avstånd, allt för att minska smittspridningen. 

 

 

Du kan läsa mer om denna tjänst här.

Dop

Vare sig ni önskar livemusik under dopakten, under fikat efteråt eller båda så kan Biim hjälpa er med det. Ni kan välja vilken konstellation som helst samt beställa en eller flera personliga tolkningar av valfri låt/låtar. 

Inga önskningar är för stora eller för små; denna tjänst anpassas efter era önskemål. 

Du kan läsa mer om denna tjänst här.

Livestreaming

Med hänsyn till Covid-19, där konsekvenserna har blivit att flera evenemang flyttats från verkligheten till det digitala vill Biim förtydliga möjligheten kring att livestreama en konsert. Ska ni ha ett årsmöte i ett gruppvideosamtal och behöver underhållning i pausen, eller har ni ett annat evenemang via Zoom? Då kan Biim livesända från sin plats och bidra med livemusik.

Du kan läsa mer om denna tjänst här.

Underhållning

Självklart finns det flera tillfällen och evenemang där livemusik önskas som underhållning. 

Kontakta Biim för att diskutera vidare pris, upplägg och annat praktiskt. Inga önskemål är för stora eller för små.

Du kan läsa mer om detta här.

Planeringsmöte

Samarbetet påbörjas med ett kostnadsfritt planeringsmöte, där du och Biim bekantar er med varandra och går igenom förväntningar och specifika önskemål. 

Du kan boka ett kostnadsfritt planeringsmöte via telefon, mail eller kontaktsidan här.

Sunflower_Banner.png
bottom of page