top of page

│LIVE MUSIKQUIZ│

Nedan listas information kring tjänsten live musikquiz. Allt från upplägg, helhetslösningar och tidigare erfarenhet Biim har av att bidra med ett live musikquiz. Har du fler frågor gällande priser eller annat som inte besvaras nedan tveka inte på att höra av dig per telefon eller mail för att boka in ett kostnadsfritt planeringsmöte.

│Live musikquiz│

När ni ska ha ett evenemang där underhållning önskas rekommenderas starkt ett livespelat musikquiz. Detta är alltså en härlig blandning mellan frågesport och konsert, sammansvetsat till ett gemensamt format. Glöm frågor och svar som kan googlas fram, eller musik spelat direkt från Spotify. I vårt specialanpassade musikquiz är frågorna fyndiga med olika svårighetsgrader, anpassat efter dig och dina gäster.

 

Välj quiz anpassade efter 70- 80- 90- 2000-talet, med en svårighetsgrad på lätt, medel eller svår. Vi har även quiz anpassade till barnkalaset som passar sig utmärkt till den yngre generationen. Biims största prioritet är att möta dina förväntningar och önskemål, tveka inte på att kontakta Biim idag för att boka in ett kostnadsfritt planeringsmöte med frågor och funderingar via mail, telefon eller kontaktsidan här.

92DD4328-297A-4B05-8088-99191D25DD42_edi
IMG_6919.jpg

Foto: Eget Foto

Foto: Roger Schwalbe

│Upplägg│

Live musikquiz

När ni önskar underhållning till festen, företagsfesten, årsmötet, konferensen, kick-offen eller något annat evenemang är ett livespelat musikquiz något som bidrar till en festlig stämning, teamkänsla och ökad glädje. Det unika med detta musikquiz är att konserten sker live. Det är alltså en livemusik konsert och frågesport i ett. Tillsammans med Biim kan du anpassa musikquizet utefter dina preferenser; svårighetsgrad och genre. Biim tvekar inte på att gå utanför boxen och vill mer än gärna höra dina idéer! 

Biims största prioritet är att nå dina önskemål och förväntningar, vänligen kontakta henne för priser, upplägg och för att boka in ett kostnadsfritt planeringsmöte via telefon, mail eller kontaktsidan här.

Helhetslösningar

Biim erbjuder smarta helhetslösningar beroende på utom eller- inomhusmiljö, lokal och konstellation. Biim har tillgång till mindre och större ljudsystem anpassat efter tillfälle, miljö och konstellation.

Dom olika musikquizen är baserade på fyndiga frågor inom svårighetsgraderna Lätt, Medel, Svårt. Du kan även beställa ett musikquiz anpassat efter barnkalaset och den yngre generationen. Tillsammans kommer du och Biim överens om ett upplägg som passar dig och dina gäster. Musikquizen kommer alltid framföras live och vara en unik helhetsupplevelse.

Planeringsmöte

Samarbetet påbörjas med ett kostnadsfritt planeringsmöte, där du och Biim bekantar er med varandra och går igenom förväntningar och specifika önskemål. 

Du kan boka ett kostnadsfritt planeringsmöte via telefon, mail eller kontaktsidan här.

Sunflower_Banner.png
bottom of page