top of page

│RECENSIONER│

Nedan finner du recensioner skrivna från personer som samarbetat med Biim i olika sammanhang. Du hittar även recensioner av hennes musik skrivna av media.

Är du arrangör och vill använda dessa recensioner i promotionsyfte- gör det! Glöm inte bort att skriva ut vem som skrivit recensionen.

"I samband med inspelningen av Musikalen M hösten 2019, hade jag glädjen att samarbeta med sångerskan Biim Frischenfeldt. Jag anlitade Biim som sessionvokalist i duetten "Kan En Sån Som Han", där Biim inleder sången. 

Biim var vid tillfället väl förberedd och inspelningsarbetet gick utmärkt, Biim var lyhörd för de synpunkter och önskemål jag som producent hade och resultatet blev precis det jag hoppats på. 

Jag kan varmt rekommendera Biim som sångerska i studio men även live då jag haft nöjet att underhålla en publik tillsammans med Biim, något hon också gjorde med närvaro och musikalisk pondus." 

Niclas Dahl
Körledare, pianist & låtskrivare

"Vi hade Biim på vår sons dop och jag fick kontakt med henne via Facebook. Hon var otroligt öppen och glad, hennes röst är underbar och hon är duktig på att spela gitarr. Man kan se att hon brinner för det hon gör. 

Allt gick väldigt smidigt med kontakten med henne då hon skickade mig videor och ljudklipp som smakprov. Jag kan verkligen rekommendera henne och skulle kontakta henne igen om jag behövde en solist. 

På dopet sjöng hon vår valda låt, "A Thousand Years", hon gjorde den personlig och det var otroligt vackert att lyssna på." 

Victoria Robért

Dop

"Från att en god vän rekommenderade en tjej som för oss bara var ett namn; "Biim", till att jag och min make fick ett första möte med Biim där vi redan då fick intrycket att hon var något alldeles extra. 

På vår bröllopsdag sken Biim lika vackert med sin egna och ordinära röst och utan tvekan tog oss och våra nära och kära med storm. 

Biim gjorde våra två valda låtar till sina egna som speglade kärlek under vigseln i kyrkan. Vi alla blev upprymda av kärlek. Vi är så tacksamma över att vi fick ha Biim på vår vigsel och just för att hon är glimten själv och har ett varmt hjärta satte hon pricken över i:et på vår stora dag! 

Det finns ingen som jag mer kan rekommendera."

Caroline & Marcus

Bröllopspar

"På vår årliga modevisning med ca 300 gäster så hade vi Biim som vår musikaliska underhållning. Hon sjöng 4 låtar vilket var helt fantastiskt. Positiv, glad, noggrann och lyhörd är vår upplevelse av henne. Hon var väldigt musikalisk och fångade publiken med sin utstrålning och originella röst. Vi är väldigt nöjda med Biim och kan varmt rekommendera henne." 

Lisa Martinelle

Projektledare - Modevisning i Uppsala

"Vi lärde känna Biim under en sommar på vårt sagobröllop i Uppsala domkyrka med bröllopsfest i Uppsala slott då Biim stod för den musikaliska underhållningen. Biim gjorde vår underbara dag ännu vackrare med sin ljuva stämma, timing, glada personlighet och fängslande ljuva gitarrspel. Det blev en kväll full av stämning både för oss och våra gäster. 

Vi blev så nöjda med hennes framförande på vårt bröllop att vi även bokade henne till vår sons och dotters dop, som båda ägde rum i Uppsala Domkyrka. Då framförde hon bedårande versioner av våra låtar som betydde så mycket för oss. Det var nog inte någon som inte fick en tår i ögonvrån efter den spelningen! 

Biim förstår verkligen musik och kan sjunga med en sådan känsla som lämnar alla med gåshud."

Alfredo & Patricia

Bröllopspar, Dop

"Jag och min man Andreas träffade Biim för första gången på våra vänners bröllop där hon sjöng med en enorm kärlek och känsla att tårarna inte kunde sluta rinna. 2 år senare var det vår tur att gifta oss, Biim var ett självklart val när det gällde musiken.

 

Hon gjorde oss inte besvikna; med ljuva toner som från en ängel tog hon både oss och alla gäster med storm och spred en otrolig glädje och kärlek genom sin fantastiska sång. Som person är Biim helt underbar och alltid mån om att alla runt omkring henne ska må bra. Vi rekommenderar Biim varmt till alla som behöver en talangull och dedikerad artist, eller bara vill höra på lite skönsång."

Camilla & Andreas

Bröllopspar

"Vi på den icke vinstdrivande organisationen Förebildarna i Göteborg skulle hålla ett årsmöte digitalt på Google Meet och ville piffa upp stämningen med lite livemusik i videochatten under mötets gång. Då hittade vi Biim. 

Biim satt i Uppsala och mötets alla deltagare på olika platser i Göteborg men alla var uppkopplade i samma videochatt. Biim var otroligt proffsig. Hon loggade in i chatten i god tid innan mötet för att soundchecka så vi var nöjda med ljudet. När det sedan var dags för Biim att spela för deltagarna "hoppade" hon in i chatten på utsatt tid (hon satt redo och följde mötet). Biim spelade sina låtar och levererade ett kort men otroligt energifyllt set som lämnade alla på mötet med ett leende på läpparna. 

Förutom en väldigt iögonfallande och snygg gitarr och en grym sångröst var Biim skicklig på att prata innan och mellan låtarna, ständigt med ett stort leende som en skinande sol. Vi är otroligt nöjda med Biims insats och kommer definitivt att jobba med henne igen. Rekommenderas starkt!" 

Jimmy Lindberg

Förebildarna - Årsmöte 

"Uppsalatjejen Biim Frischenfeldt debuterar med en mjuk och finstämd poplåt som står i bjärt kontrast med den självbiografiska och mörka texten om mobbning under gymnasieåren. Men allt är inte nattsvart på "Fyris Gård". "Jag är starkare än förr, era ord kastas ut genom min dörr", sjunger Biim som gått vidare. Det finns onekligen ett stänk av Ted Gärdestad i musiken med fint piano/gitarr/bas-komp av producenten Daniel Lantz."

Göran Sterner

UNT

"Jag bokade Biim till min inflyttningsfest i ny lägenhet nu i Februari 2020. 

Biim riggade upp i vardagsrummet och körde ett set som vi kommit överens om innan, och lite spontana låtval från hennes sida. 

Det var över 30 vänner på festen och alla samlades i vardagsrummet, lyssnade och applåderade och begärde extranummer! En klockren succé kan man säga, jag har fått många kommentarer från festbesökarna om hur duktig Biim är och vilken fin röst och utstrålning hon hade. Det var Biim som lyfte festen till något minnesvärt, en fest som alla kommer att komma ihåg. Det var det jag ville uppnå. 

Så tveka inte att boka Biim till era privata fester och arrangemang. Förutom att hon är väldigt proffsig och alltid levererar sprider hon en härlig och glad stämning inte bara med musiken men också med sitt mellansnack och sin glada, positiva utstrålning. Biim är också kanon - rak och lättsam - att samarbeta med. Hon har många idéer men anpassar sitt uppträdande efter önskemål. 

Hjärtliga rekommendationer från en nöjd festarrangör!"

Peter Strömbäck

Privatspelning - Inflyttningsfest

Samarbete? Boka Planeringsmöte

Samarbetet påbörjas med ett kostnadsfritt planeringsmöte, där du och Biim bekantar er med varandra och går igenom förväntningar och specifika önskemål. 

Du kan boka ett kostnadsfritt planeringsmöte via telefon, mail eller kontaktsidan här.

Sunflower_Banner.png
bottom of page