top of page

│TJÄNSTER│

Nedan listas dom tjänster Biim erbjuder samt kortfattat vad varje tjänst innehåller. Dessa tjänster är till för att anpassas efter dina behov och önskemål, om du har några funderingar eller frågor kan du självklart kontakta Biim via mail eller telefon för att boka in ett kostnadsfritt planeringsmöte.

│LIVEMUSIK│

Vid varje tillfälle kan stämningen och energin i ett rum höjas med hjälp av livemusik. Till företagsfesten, dopet, bröllopet, trubadurkvällen, födelsedagsfesten eller något annat evenemang. 

Beroende på era önskemål kan Biim erbjuda livemusik i olika konstellationer och med en repertoar som passar er och publiken. Som trubadur med endast gitarr och sång, som en trubadurduo, som en pianoduo, trio coverband, med flera.

Biim har tillgång till eget ljudsystem och erbjuder spelningar som smarta helhetspaket för att underlätta dom praktiska delarna för dig.

 

Du kan läsa mer om livemusik här.  

│KONFERENCIER│

Förutom att stå på scenen och framföra sin musik live har Biim vid flera tillfällen varit konferencier. En talare som presenterar för en publik under ett evenemang, som för handlingen i framträdandet framåt och får publiken i rätt sinnesstämning. Självklart kan Biim anpassa denna tjänst utefter dina önskemål. 

 

Du kan läsa mer om tjänsten konferencier här 

│LIVESTREAMING│

På grund av Covid-19 är det många tillställningar och evenemang som flyttats från verkligheten till det digitala. Behöver ni underhållning under pausen på ett årsmöte ni har via Google Meeting eller under en föreläsning som sker via Zoom, så går det jättebra att boka Biim även under sådana tillställningar. Biim har vid flertalet tillfällen livestreamat offentliga konserter via sociala medier och även bidragit med underhållning via ett gruppvideosamtal. 

Du kan läsa mer om livestreaming här

│TOPLINER & LÅTSKRIVNING│

Biim arbetar som topliner och låtskrivare. Det innebär att du som producent kan beställa både text och Biim som vokalist, eller endast en av vardera. Biim skriver både engelska och svenska texter, hon har arbetat inom genres som Hardstyle, EDM, Soul, Pop, Visa och Folk. Hon skriver melodier och som vokalist är hon träffsäker, noggrann, naturlig. Hon jobbar hårt för att leverera rätt känsla i låten. Biim har tillgång till studio och jobbar i Logic Pro X med mikrofonen sE electronics X1 S Studio Bundle. 

Du kan läsa mer om tjänsten här.

│SAMARBETSPARTNERS│

Biim har inlett samarbeten med flera olika företag. Kanske kan dessa företag vara till någon hjälp för dig, tveka inte på att höra av dig vid eventuella frågor. 

Du kan läsa mer om Biims samarbetspartners här

Planeringsmöte

Varje samarbete påbörjas med ett kostnadsfritt planeringsmöte, där du och Biim bekantar er med varandra och går igenom förväntningar och specifika önskemål. 

Du kan boka ett kostnadsfritt planeringsmöte via telefon, mail eller kontaktsidan här.

Sunflower_Banner.png
bottom of page