top of page

│TOPLINER & LÅTSKRIVNING│

Nedan listas information kring vad tjänsten Topliner & Låtskrivning omfattar. Allt från upplägg, helhetslösningar och tidigare erfarenhet Biim har av att vara topliner och låtskrivare. Har du fler frågor gällande priser eller annat som inte besvaras nedan tveka inte på att höra av dig per telefon eller mail för att boka in ett kostnadsfritt planeringsmöte.

│Biim som topliner & låtskrivare│

Biim har skrivit låtar sedan hon var väldigt ung, både på svenska och engelska. Med och utan hjälp av sin gitarr. Hon har hållit sig inom singer/songwriter konceptet sedan start och valde för några år sedan att bredda sin låtskrivning mot genrer som pop, soul, visa, folkmusik, EDM, med flera. I tonåren var Biim projektledare för två musikläger för unga där fokus landade på låtskrivning tillsammans med andra. Hon har samarbetat med flera artister och producenter samt skrivit både text och melodi enskilt till olika projekt.

2016 blev första året som Biim ingick ett samarbete som topliner, sedan dess har hon varit vokalist på andra producenters låtar. Låtar med redan utstakad text och melodi samt varit med och jobbat fram båda delarna till redan producerad musik. Biim har arbetat som topliner inom EDM/Dubstep, Pop, R&B och Hardstyle.

Biim har tillgång till studio och använder Logic Pro X samt en sE electronics X1 S Studio Bundle Mikrofon.

IMG_7971.JPG
IMG_7602_Facetune_18-04-2020-12-13-51_ed

Foto: Egen bild

Foto: Egen bild

│Upplägg│

Topliner

Söker du en kraftfull, mjuk och naturlig sångerska, med uttrycksfullhet i frasering och ton? Boka Biim som din nästa topliner. Har du redan en färdig text och melodi men saknar en stämma? Hör av dig till Biim idag. Tillsammans inleder ni ett samarbete där första steget är att bekanta sig med varandra, antingen via ett videosamtal eller ett avsatt möte. Inspelning sker i Biims studio eller i din, om inspelningsmöjligheterna är inom rimligt avstånd. Biim vill bidra med unikatet och originalitet till din låt, både med sin separata sånginsats samt melodi och text ifall det önskas. Hon är lätt att arbeta med och anpassar sig efter dina önskemål, allt för att bidra med det lilla extra till ditt nästa släpp. 

Varje samarbete ser olika ut och tillsammans kommer ni fram till vad som fungerar bäst för er vid första mötet.

Vänligen kontakta Biim för priser, upplägg och andra frågor via telefon, mail eller kontaktsidan här.

Låtskrivning

Denna tjänst kan grena ut i olika riktningar beroende på vad du söker och hur samarbetet mellan dig och Biim skulle se ut. Inom denna tjänst är det största fokuset att påbörja, genomföra och färdigställa en låtidé.

 

Denna tjänst riktar sig bland annat till dig som söker någon att bolla låtidéer med; allt från skapandet av text och melodier till ackordföljder på gitarr. Du kan få hjälp med att polera en redan befintlig text eller tillsammans komma på en helt ny- två huvuden är oftast klokare än ett. 

 

Behöver du en text till redan producerad musik kan Biim hjälpa dig även där. Värt att förtydliga är att Biim skriver på både svenska och engelska.

Allt startar vid det första mötet där du och Biim går igenom vad du önskar, hur ert samarbete och upplägg skulle se ut.  

Vänligen kontakta Biim för priser, upplägg och andra frågor via telefon, mail eller kontaktsidan här.

Medverkar på följande spår

Why Don't You Miss Me - Rebecca Laakso

Kan en sån som han - Niclas Dahl, Mathilda Lindström, Biim

Lifetime (feat. Biim) - Chasjam

Planeringsmöte

Samarbetet påbörjas med ett kostnadsfritt planeringsmöte, där du och Biim bekantar er med varandra och går igenom förväntningar och specifika önskemål. 

Du kan boka ett kostnadsfritt planeringsmöte via telefon, mail eller kontaktsidan här.

Sunflower_Banner.png
bottom of page