top of page

│LIVESTREAMING│

Nedan listas information kring tjänsten Livestreaming. Allt från olika upplägg, anpassade efter Covid-19, till helhetslösningar och tidigare erfarenhet Biim har av livestreamade konserter. Har du fler frågor gällande priser eller annat som inte besvaras nedan tveka inte på att höra av dig per telefon eller mail för att boka in ett kostnadsfritt planeringsmöte.

│Livestreamade konserter│

På grund av Covid-19 har många livemusiktillfällen skjutits upp eller blivit inställda med kort varsel. Detta har drabbat många musiker och Biims främsta fokus i den rådande pandemin har varit att hitta andra sätt att erbjuda livemusik anpassade efter Folkhälsomyndighetens restriktioner. Allt eftersom att pandemin fortsatte var det många kulturarbetare som valde att livestreama sina spelningar, både under privata evenemang och offentliga tillställningar. Under 2020 har Biim haft flera livestreamade konserter, både privata och offentliga tillställningar.

Livestreamade konserter är tänkta som ett substitut till en vanlig konsert, men helt anpassat efter Covid-19. Exempelvis kan Biim bidra med musik under årsmötet ni har i Google Meet, eller som underhållning under en konferens ni har via Zoom. Möjligheterna är oändliga.

Den stora förhoppningen är att kunna bidra med livemusik som förr, fast digitalt. Alla evenemang som numera hålls digitalt och önskar livemusik har möjligheten att få musikalisk underhållning via livestreamade konserter.

IMG_8394.PNG
IMG_8392_Facetune_05-06-2020-14-13-25.HE

Foto: Eget Foto

Foto: Eget Foto

│Upplägg│

Livestreaming

Aldrig förr har det varit så lätt att få avnjuta en konsert var du än är; via telefonen eller datorn. Biim erbjuder just nu livestreamade konserter, direkt från sitt hem. Det är nu möjligt att få musikalisk underhållning i den digitala världen. Exempelvis; i zoom-mötet ni har med jobbet, årsmötet i Google Meet eller bara via telefonen när ni sitter och fikar. 

Biims största prioritet är att nå era önskemål och förväntningar, den rådande krisen är ny för oss alla och Biim tar hjärtligt emot dina egna idéer och tankar kring livestreamade konserter. Vänligen kontakta henne för priser, upplägg och för att boka in ett kostnadsfritt planeringsmöte via telefon, mail eller kontaktsidan här.

Helhetslösningar & Alternativa upplägg

Varenda konsert livestreamas från Biims iPhone 8 plus eller iMac från 2019. 

 

Beroende på tillfälle och evenemang sker en soundcheck innan spelningens avsatta tid för att gå igenom tekniken och ljudet. 
 

Planeringsmöte

Samarbetet påbörjas med ett kostnadsfritt planeringsmöte, där du och Biim bekantar er med varandra och går igenom förväntningar och specifika önskemål. 

Du kan boka ett kostnadsfritt planeringsmöte via telefon, mail eller kontaktsidan här.

Sunflower_Banner.png
bottom of page